- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

Vești bune pentru persoanele care vor să călătorească în străinătate! KLM crește capacitatea locurilor cu 7%

12 Mar, 20:20 • Cornel Ghimeșan
KLM aduce vești bune pentru pasionații de călătorii. În vara acestui an, capacitatea locurilor va fi majorată cu aproximativ 7% față de vara anului trecut.
Vești bune pentru persoanele care vor să călătorească în străinătate! KLM crește capacitatea locurilor cu 7%

KLM va extinde numărul zborurilor către SUA și introduce o promoție specială pentru America de Nord și Canada. În acest an, KLM va mări frecvența zborurilor către Montreal, Toronto și Los Angeles, depășind capacitatea din 2019 către aceste destinații din America de Nord. Aceste modificări sunt parte a strategiei continue de ajustare a rețelei în funcție de cerințele pieței și resursele disponibile, inclusiv aeronave și personal.

Citește și: Șeful Termoenergetica dă detaliile oficiale legate de interzicerea centralelor de apartament

În prezent, KLM oferă tarife speciale pentru zborurile către America de Nord, începând de la 500 euro pentru New York, 497 euro pentru Boston, 553 euro pentru Chicago, 678 euro pentru Dallas și 603 euro pentru Miami. Prețurile pentru zborurile dus-întors către Los Angeles pornesc de la 705 euro. De asemenea, sunt disponibile oferte pentru alte destinații din Canada, cum ar fi Toronto de la 571 euro, Montreal de la 573 euro și Ottawa de la 631 euro.

În timpul verii, KLM va opera mai multe zboruri către Jakarta, via Kuala Lumpur, și către Denpasar, via Singapore. Compania a reintrodus zboruri directe către Osaka și va oferi zboruri zilnice către Tokyo Narita. De asemenea, se va mări frecvența zborurilor către Taipei și Hong Kong, consolidând astfel prezența pe o piață importantă și dinamică.

În Europa, KLM va intensifica serviciile către diverse destinații. În Scandinavia, se va opera un zbor zilnic către Billund (Danemarca) și Stavanger (Norvegia). În Marea Britanie, frecvența zborurilor către Edinburgh, Newcastle, Glasgow și Southampton va fi crescută. De asemenea, KLM va menține zborurile către Marsilia și va oferi servicii zilnice către Nisa în timpul verii.

Serviciul către Tel Aviv va fi reluat începând cu data de 1 aprilie, cu o escală la Larnaca până pe 19 mai. KLM urmărește îndeaproape situația de securitate din Israel.

Începând cu data de 1 aprilie 2024, KLM va oferi până la trei zboruri zilnice între București și Amsterdam, cu orare programate la orele 06:15 (și la 7:00 și 7:05 – aleatoriu, în funcție de zi), 13:55 și 18:05.

Citește și: Premierul Ciolacu anunță anul în care România va putea adera la OCDE

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult