- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

VIDEO cu peste 50.000 de vizualizări. Un italian a rămas surprins de oferta dintr-un supermarket din Bucureşti: „N-am mai văzut niciodată aşa ceva. E impresionant!”

06 Feb, 23:21 • Russo George
Un turist italian a ajuns la Bucureşti şi a mers să-şi facă cumpărăturile într-un supermarket, unde a şi filmat ceea ce a găsit pe rafturi, fiind impresionat de modul de ambalare al unora dintre produse, dar şi de diversitatea ofertei.
VIDEO cu peste 50.000 de vizualizări. Un italian a rămas surprins de oferta dintr-un supermarket din Bucureşti: N-am mai văzut niciodată aşa ceva. E impresionant!

Turistul italian a postat pe TikTok filmarea , fiind surprins în primul rând de faptul că unele produse sunt comercializate în cutii anti-furt, deşi la o primă vedere valoare lor nu este atât de mare încât să îi tenteze pe hoţi.

Un italian, uimit de antifurtul de la unt

Bărbatul a fost uimit că untul are sistem antifurt. „Untul se vinde în casetă cu cod. Nu știu de ce. Poate ajută să-l servești mai ușor?”, a spus italianul.

Acesta a fost surprins și de baxurile de bere la 2 litri.

„Berile se vând în pachete de câte șase, înfoliate în plastic. Fiecare are doi litri. Impresionant!”, a mai spus bărbatul.

„Cutiile de ton sunt transparente și cu plastic deasupra. Nu am văzut niciodată așa ceva. În România există ketchup verde, ce spectaculos!. Pe langa Coca Cola cea pe care o știm cu toții, aici există Pop Cola, o cola românească, făcută aici. Puteți găsi toate tipurile de fasole în vrac, inclusiv linte”, a adăugat italianul.

„Castraveții murați sunt „serioși” aici. Există rafturi întregi de murături. La fel și pentru muștar. Și muștarul pare un produs foarte „serios” aici. Găsești de toate felurile, cu toate aromele posibile. În departamentul de pește este întotdeauna prezent crapul și carasul pe care noi nu-l mâncăm. Există o selecție impresionantă de mezeluri, de toate felurile, produse din porc, vacă”, a mai spus el.

@tripotatoes3 Sono andato in un supermercato a Bucharest e mi sono divertito molto questo è quello che ho trovato #supermarket #romania #bucarest #bucharest #bucaresti ♬ Che La Luna – Louis Prima

Citeşte şi: Afacerea de succes cu care o româncă s-a făcut remarcată peste hotare. Clatos a fost inclusă în top 100 cele mai bune creperii