- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

WhatsApp a introdus o nouă funcție. Ce trebuie să facă utilizatorii 

13 Jan, 18:18 • Fundeanu Madalina
WhatsApp a anunțat că a introdus o nouă funcție. Acum există posibilitatea de a adăuga o notă suplimentară de distracție în conversațiile tale. Află cum!
WhatsApp a introdus o nouă funcție. Ce trebuie să facă utilizatorii 

WhatsApp a introdus o nouă funcție. Aceasta permite crearea, editarea și partajarea propriilor stickere, fără a fi nevoie să părăsești aplicația, transmite Capital.ro.

O nouă funcție a aplicației WhatsApp

WhatsApp a anunțat că acum există posibilitatea de a adăuga o notă suplimentară de distracție în conversațiile tale, de a da viață unei glume pe un grup sau de a trimite un meme potrivit momentului prin transformarea rapidă și creativă a propriilor fotografii în stickere.

„Pentru a aduce un plus de distracție în conversațiile tale, pentru a da viață unei glume de grup sau pentru a trimite meme-ul potrivit pentru momentul respectiv, acum poți transforma rapid și creativ propriile fotografii în stickere”, a anunțat WhatsApp, potrivit Daily Mail.

Prima dată când aplicația de mesagerie a introdus stickerele a fost în 2018, lansând inițial propriile stickere înainte de a implementa funcționalitatea de a le salva de la alte persoane.

Cu toate acestea, până în prezent, utilizatorii trebuiau să recurgă la alte aplicații pentru a-și crea propriile stickere. În prezent, WhatsApp oferă o nouă funcție care permite crearea de stickere direct în cadrul aplicației.

Te-ar putea interesa și: El este cel mai deștept om din întreaga lume! Terence Tao nu ridică niciodată vocea, nu își pierde cumpătul și nu e niciodată stresat

WhatsApp
WhatsApp

Pentru a crea un sticker dintr-o imagine, utilizatorii trebuie doar să acceseze aplicația WhatsApp de pe iPhone și să deschidă conversația în care doresc să trimită stickerul. Apoi, trebuie să apese pe pictograma din dreapta căsuței de text pentru a crea un sticker.

Alegând opțiunea „creează sticker” și selectând o imagine din galeria foto, utilizatorii pot personaliza ulterior stickerul, beneficiind de multiple instrumente de editare, inclusiv decupare, adăugare de text, desen, și posibilitatea de a suprapune alte stickere.

Dacă sunteți mulțumiți de stickerul pe care l-ați creat, tot ce aveți de făcut este să apasați pe „Trimiteți”.

„Imediat ce a fost trimis, stickerul este salvat automat în bara de stickere, astfel încât să îl puteți retrimite oricând doriți”, a precizat compania.

Această funcție este deja disponibilă pe WhatsApp Web și va fi introdusă pe dispozitivele iOS 17+ în următoarele zile. Utilizatorii care rulează versiuni mai vechi de iOS vor putea să editeze stickerele existente, însă nu vor avea posibilitatea de a crea altele.

Sursa menționată a luat legătura cu WhatsApp pentru a obține informații cu privire la momentul în care această funcționalitate va fi disponibilă și pe platforma Android.

Vezi și: Ce locuri de muncă ți se potrivesc în funcție de hobby-urile tale!