- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Ce a cumpărat o româncă din Japonia cu 50 de euro de la supermarket. ”În România plăteai 500 de lei plus o alocație”. ”Am realizat zilele astea că am ajuns din urmă Norvegia, nu glumă”

25 Mar, 09:40 • Andrei Alina
O româncă, studentă la o facultate din Japonia, a postat pe contul său de TikTok un video în care prezintă produsele pe care le-a cumpărat din supermarket cu 50 de euro. ”În România plăteai 500 de lei plus o alocație”, a comentat unul dintre urmăritorii ei.
Ce a cumpărat o româncă din Japonia cu 50 de euro de la supermarket. ”În România plăteai 500 de lei plus o alocație”. ”Am realizat zilele astea că am ajuns din urmă Norvegia, nu glumă”

Denisa este o româncă care studiază la o facultate din Japonia. Ea a postat recent pe contul ei de Tik Tok o filmare cu produsele pe care le-a cumpărat dintr-un supermarket din Japonia cu 50 de euro.

Citește și: Ministrul Agriculturii vrea plafonarea adaosului pentru produsele românești prin lege. Producătorii locali, scoși din magazine de practicile neloiale

„Începem cu mâncarea. Am luat o cutie cu șase ouă, o cutie de lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, o sticlă de oțet balsamic, o sare la solniță, un pachet de brânză mozzarella, un iaurt, o caserolă de roșii cherry, o cremă de brânză, o mână de ceapă verde, un avocado, o cutie de ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, o cutie cu mini înghețate și o pungă de fulgi de ovăz. „Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două pungi de gel de duș, o pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul.”, a relatat Denisa.

@denisa.dobrescu #foryoupage #exchangestudent #japanesefood #japantiktok ♬ original sound – Denisa| Viata in Japonia 🇯🇵

Citește și: Kaufland face angajări pe bandă rulantă. Ce posturi sunt disponibile și ce beneficii oferă angajatorul

Majoritatea românilor care i-au văzut postarea au comentat că a cumpărat destul de multe produse pentru doar 50 de euro, mai ales în Japonia.

”În România plăteai 500 de lei plus o alocație”, a scris una dintre urmăritoarele ei de pe Tik Tok. ”Am realizat zilele astea că am ajuns din urmă Norvegia, nu glumă”, a fost alt comentariu primit. ”Numai setul pentru curatenie trecea de 10€ mai mult ca sigur”.