- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Fostul premier Florin Cîtu: „România este în pragul falimentului! Modelul socialist implementat, dupa 1 aprilie 2022, a dat faliment”

20 Oct, 11:36 • Cornel Ghimeșan
Fostul premier, Florin Cîțu, critică dur măsurile luate de actuala conducere pentru în contextul crizei generale prin care trece întreaga Europă.
Fostul premier Florin Cîtu: România este în pragul falimentului! Modelul socialist implementat, dupa 1 aprilie 2022, a dat faliment
Florin Cîțu, fostul premier al României a criticat extrem de dur măsurile economice, luate de actuala conducere, avertizând că țara se află în pragul falimentului. Acesta este de părere că este nevoie de o resetare totală și că măsurile populiste nu sunt benefice în această perioadă. Totodata, Florin Cîțu afirmă că singura soluție este ca mecanismele economice de piață să fie puse în valoare.
Toată lumea este de acord că măsurile economice implementate în ultimele luni au fost greșite.

Fostul premier atrage atenția asupra anomaliilor

„Inflația crește, dobânzile cresc, taxele cresc, veniturile scad, numărul companiilor radiate crește, produsele dispar din magazine din cauza intervenției statului cu bocancii asupra mecanismelor pieței etc.” scria Florin Cîțu
Fostul premier este de părere că ”modelul socialist” implementat în ultima perioadă duce țara către feliment și subliniază, de asemenea, ca unele partide să nu supraviețuiască după această criză.
Fostul premier Florin Cîtu: "România este în pragul falimentului! Modelul socialist implementat, dupa 1 aprilie 2022, a dat faliment"
Fostul premier Florin Cîtu: „România este în pragul falimentului! Modelul socialist implementat, dupa 1 aprilie 2022, a dat faliment”
„Este ridicol să se dea vină pe tot felul de cauze externe în loc să recunoască „decision-makers” că din cauza măsurilor populiste luate până acum am ajuns aici. România este în pragul falimentului!
Modelul socialist implementat, în special dupa 1 aprilie 2022, a dat faliment. Exact cum estimam la începutul anului. Singurele soluții care îi vor ajuta pe toți românii sunt cele care pun în valoare mecanisemele economiei de piață și nu cele care le subminează.”, adăuga fostul premier
Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult