- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună! Se oferă cazare gratuită, pe lângă salariul colosal

05 Mar, 10:55 • Cornel Ghimeșan
Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună! Se oferă cazare gratuită, pe lângă salariul colosal! Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună, pentru cei care sunt dispuși să se relocheze în altă țară. Cazarea este gratuită, iar contractul se semnează pe perioadă nedeterminată! Vezi mai jos despre ce este vorba.
Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună! Se oferă cazare gratuită, pe lângă salariul colosal

Locul de muncă plătit cu 4.000 de euro pe lună, pentru cei care sunt dispuși să se relocheze în altă țară. Cazarea este gratuită, iar contractul se semnează pe perioadă nedeterminată.

Citește și Topul celor mai căutate joburi la început de 2024. Ce locuri de muncă își doresc românii

Locul de muncă plătit regește despre care nu oricine tie! Spania se confruntă cu o problemă gravă, și anume, depopularea.

Conform ultimelor date publicate de Ministerul Tranziției Ecologice și Provocării Demografice, 8 din 10 municipii cu mai puțin de 5.000 de rezidenți, au suferit scăderi semnificative a numărului de locuitori, în ultimii ani.

În prezent, în Spania există un total de 6.815 de orașe cu mai puțin de 5.000 de locuitori, potrivit elespanol.com.

Astfel că, tot mai multe instituții publice și organizații private se luptă pentru a convinge cetățenii să se mute în aceste zone slab populate.

În rândul cetățenilor, lipsa locurilor de muncă reprezintă o problemă mai mare decât depopularea, motiv pentru care municipalitățile rurale oferă locuri de muncă în condiții foarte bune.

Ce trebuie să știe potențailii angajați

Același caz a fost și în Fuenteheridos, un orășel din Huelva care oferă locuințe gratuite și salarii mari pentru cei ce doresc să muncească într-o casă rurală din zonă.

Potrivit site-ului Infotec, este nevoie de personal pentru a lucra pe post de gardian într-o casă rurală din muncipiu, potrivit Bugetul.ro.

Condițiile sunt foarte bune, pentru că se oferă un salariu de aproape 4.000 de euro și o casă liberă în care să locuiți, dacă acceptați postul.

Contractul va fi pe o perioad nedeterminată. Locul de muncă cere să fiți disponibil 24 de ore pe zi, șapte zile pe săptămână.

În timpul zilei de lucru, persoana care obține locul de muncă trebuie să primească clienții, să gestioneze rezervările, achizițiile, să întrețină hotelul, să gestioneze micul dejun și curățenia (inclusiv a piscinei).

Citește și Sunt disponibile 129 de locuri de muncă pentru români în Europa. Lista posturilor oferite de angajatorii străini

De asemenea, candidatul trebuie să aibă un nivel bun de engleză și cunoștințe de Office, iar pentru a participa la procesul de selecție, persoanele interesate trebuie să acceseze platforma Infotec și, după înregistrare, să trimită CV-ul însoțit de o scrisoare de intenție.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult