- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Ryanair revine în forţă şi a anunțat un profit net de 1,43 miliarde de euro. Ce se întâmplă cu preţul biletelor

22 May, 18:50 • Cornel Ghimeșan
După o pierdere de 355 de milioane de euro înregistrată în anul financiar precedent. Ryanair revine în forţă şi a anunțat un profit net de 1,43 miliarde de euro. Cum a reuşit compania să revină pe profit şi ce se întâmplă cu preţul biletelor.
Ryanair revine în forţă şi a anunțat un profit net de 1,43 miliarde de euro. Ce se întâmplă cu preţul biletelor

Ryanair a anunțat un profit net de 1,43 miliarde de euro, după pierderea de 355 de milioane de euro înregistrată în anul financiar precedent. Principalul motiv care a dus la redresarea situaţiei este acela că lumea a început din nou să călătorească, după pandemia de Covid.

Citeşte şi Vouchere de vacanţă 2023. Vin 1450 de lei pe card pentru poliţişti, Iohannis a promulgat legea

Gradul de încărcare al aeronavelor  a crescut de la 82% la 93%, iar numărul de pasageri aproape că s-a dublat. Ryanair a transportat anul trecut aproape 169 de milioane de pasageri.

Astfel, Ryanair a avut un profit foarte aproape de profitul record  de 1,45 miliarde de euro, înregistrat în anul financiar încheiat în martie 2018.

Citeşte şi Ford dă lovitura cu prima maşină electrică produsă în România. Investiţia este importantă: 500 …

Cifrele arată că au fost înregistrate venituri duble,  de la 4,8 miliarde de euro încasate la finele anului financiar 2022, la 10,8 miliarde de euro.

În plus, prețurile biletelor de avion la Ryanair au crescut cu 10%, se mai arată în raportul finciar al companiei.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult