- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Topul destinațiilor turistice de Paște. Față de 2023, prețurile au crescut cu 15%

23 Apr, 21:07 • Cornel Ghimeșan
Topul destinațiilor turistice de Paște. Față de 2023, prețurile au crescut cu 15%! Paștele se apropie cu pași repezi, iar românii ortodocși vor sărbători Învierea Domnului în doar 11 zile! Mulți aleg să plece în concedii împreună cu familia pentru a-și petrece Sărbătorile Pascale în diverse destinații turistice, chiar din România. Vezi mai jos.
Topul destinațiilor turistice de Paște. Față de 2023, prețurile au crescut cu 15%

Paștele se apropie cu pași repezi, iar românii ortodocși vor sărbători Învierea Domnului în doar 11 zile! Mulți aleg să plece în concedii împreună cu familia pentru a-și petrece Sărbătorile Pascale în diverse destinații turistice, chiar din România. Vezi mai jos.

Te-ar putea interesa și Bucureștiul a devenit o reală atracție turistică! De unde vin cei mai mulți turiști străini

Peste 11 zile românii ortodocşi vor sărbători Învierea Domnului şi mulţi vor să îşi petreacă Sărbătorile Pascale în destinaţiile turistice din România.

Iată o scurtă documentare a prețurilor pentru cele trei zile de sărbătoare. Se pare că acestea au crescut cu 15% în anul 2024, față de anul precedent!

Astfel că, un sejur de trei nopţi într-o pensiune din Transilvania costă în jur de 1950 de lei, un preţ care include cazare, acces la spa şi toate mesele incluse.

Cât costă să mergi de Paște în Maramureș

În Maramureș poți găsi pachete mai acceptabile, de 1500 de lei, cu cină festivă inclusă și diverse excursii. În cazul în care alegi o pensiune cu muzică live, prețul poate ajunge și la 1700 de lei de persoană.

Când vine vorba despre Bucovina, ei bine, acolo este ceva mai scump. Vorbim de 3000 de lei de persoană pentru trei nopți, cu mâncare tradițională inclusă sau participare la încondeierea tradițională a ouălor.

Dacă alegeţi o pensiune cu muzică live preţul poate ajunge şi la 1700 lei de persoană, conform Antena3.ro.

Românii care vor să îşi petreacă Paştele lângă apă, În Deltă, un sejur all inclusive, care include și două excursii cu barca poate ajunge la 1700 de lei de persoană.

Citește și Lacul din România cu cea mai pură apă. Poate curăța păcatele și are puteri vindecătoare

Dacă te-ai gândit la llitoral, doar pentru cazarea de trei nopţi trebuie să scoți din buzunar 2700 de lei. Deci, cam acestea sunt prețurile pentru micile concedii de Paște.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult