- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

A&D Pharma vrea sa-si dubleze reteaua de clinici Anima, la 10 unitati anul acesta

09 Mar, 21:00 • traian.badulescu
A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic din Romania, intentioneaza sa deschida 5 clinici Anima anul acesta, care se adauga celor 5 unitati inaugurate deja, a declarat pentru DailyBusiness.ro Cristian Sas (foto), Chief Operating Officer al retelei de servicii medicale private.
A&D Pharma vrea sa-si dubleze reteaua de clinici Anima, la 10 unitati anul acesta

„Pentru anul in curs ne-am propus sa deschidem alte 5 unitati care vor completa reteaua deja existenta formata din 5 clinici si un laborator central”, a precizat Cristian Sas.

De asemenea, reteaua de clinici Anima isi va creste si numarul de angajati. „Estimam ca numarul medicilor care vor lucra in clinicile Anima va ajunge la 600 pana la finele anului”, a spus Sas.

El a mai declarat ca reteua Anima, care si-a inceput activitatea la jumatatea anului trecut, inregistreaza „cresteri de 30-50% de la luna la luna, care vin atat din cresterea organica cat si datorita noilor unitati deschise”.

Anima opereaza in Bucuresti cinci clinici: in Pipera, Piata Victoriei, Titan, Pantelimon si in zona Casei Presei Libere.

Pe piata clinicilor private din Romania mai sunt prezente companii precum Medlife, Medicover, Regina Maria ( rezultata din fuziunea CMU cu Euroclinic) si Gral Medical.