- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Akzo Nobel tinteste vanzari cu peste 10% mai mari anul acesta in Romania

24 Jan, 17:15 • traian.badulescu
Importatorul vopselelor premium Akzo Nobel in Romania vrea sa-si creasca vanzarile cu minim 10% anul acesta, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Akzo Nobel tinteste vanzari cu peste 10% mai mari anul acesta in Romania

Anul trecut, cifra de afaceri a Akzo Nobel Romania a crescut cu 10% fata de valoarea din 2009, conform reprezentantilor companiei.

In 2009, cifra de afaceri a companiei Akzo Nobel Coatings a fost de 21,36 mil. lei (circa 5 mil. euro), potrivit datelor de la Registrul Comertului.

More than Pub va gestiona contul de comunicare al companiei in 2011

Agentia More than Pub va gestiona anul acesta contul de comunicare al companiei Akzo Nobel in Romania.

„Valoarea contului de comunicare este intre 50.000-75.000 euro pentru tot anul 2011, buget incluzand si anumite proiectele speciale”, au spus reprezentantii companiei.

Agentia More than Pub va furniza servicii de comunicare integrata: public relations, event marketing, direct marketing, art&copywriting, promotion.

In 2010, Akzo Nobel Romania a avut un contract de trei luni pentru servicii de public relations cu Links PR, dupa cum au precizat prentru DailyBusiness.ro reprezentantii acesteia din urma.

Compania Akzo Nobel Coatings comercializeaza vopsele lavabile cu nuante gata preparate (ready mix), produse pentru tratarea lemnului si a metalului.

Cele mai importante branduri ale Akzo Nobel in Romania sunt Dulux – vopsele lavabile, Sadolin – lacuri pentru tratarea lemnului si Hammerite – vopsea pentru metal. Ponderea categoriilor de produse se imparte egal intre vopsele si lacuri.

Produsele Akzo Nobel se importa din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

Compania olandeza Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsea la nivel mondial.

Akzo Nobel Coatings Romania a fost infiintata in anul 2007 si are peste 40 de angajati la nivel national.