- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Allianz-Tiriac Asigurari vrea sa vanda 1.500 polite de asigurare Partener in 2008

25 Sep, 12:43 • adrian.mihaltianu
Allianz Tiriac Asigurari are in vedere comercializarea, pana la finele anului, a 1.500 de polite de asigurari de viata Partener, produs lansat in urma cu 5 ani, dar care beneficiaza de noi facilitati, a anuntat joi compania.
Allianz-Tiriac Asigurari vrea sa vanda 1.500 polite de asigurare Partener in 2008

Cea mai importanta dintre facilitatile adaugate asigurarii Partener consta in acordarea unui bonus de fidelitate la maturitatea politei, de 0,5% din suma asigurata pe an, pentru fiecare an de asigurare.

Durata de valabilitate a politei este cuprinsa intre 5 si 40 de ani, bonusul de fidelitate putand astfel ajunge intre 2,5% si 20% din suma asigurata.

„Acest lucru va contribui decisiv la realizarea obiectivelor noastre, care vizeaza satisfacerea cererii de produse traditionale de asigurari de viata si echilibrarea portofoliului companiei pe acest segment”, a declarat Masoud Noormohammadian, directorul executiv asigurari de viata si de sanatate in cadrul Allianz-Tiriac.

O alta facilitate a produsului este protectia oferita de polita in cazul unui deces, din orice cauza. In situatia producerii acestui risc, Allianz-Tiriac garanteaza acordarea sumei asigurate prevazuta in contract, la care se adauga participarea la profit acumulata pana la momentul respectiv.

Aceleasi garantii sunt oferite la maturitatea contractului, moment in care asiguratul va incasa suma asigurata plus participarea la profit realizat din investirea rezervei matematice pe intreaga perioada de valabilitate a politei, potrivit companiei.

Totodata, Allianz-Tiriac a majorat nivelul randamentului minim garantat de companie, de la 3% pe an, pana la 3,5% pe an.

Primele de asigurare pot fi platite esalonat, cu frecventa anuala, semestriala, trimestriala sau anuala, ori o singura data, in cazul politelor cu prima unica

Prima minima anuala pentru plata esalonata este de 840 de lei, iar prima minima unica este de 10.000 lei.

Produsul se adreseaza persoanelor cu varste curpinse intre 18 si 65 de ani, varsta maxima a beneficiarului asigurarii putand urca, la incheierea contractului de asigurare, pana la cel mult 75 de ani.