- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Allianz Tiriac estimeaza vanzari de 2,2 mil. euro din prima polita unit-linked in euro

12 May, 12:12 • adrian.mihaltianu
Asiguratorul Allianz Tiriac a lansat luni o asigurare de viata cu componenta investitionala, in euro, EuroMax, compania estimand afaceri de cel putin 2,25 mil. euro in contul acestei polite, in 2008.
Allianz Tiriac estimeaza vanzari de 2,2 mil. euro din prima polita unit-linked in euro

Euromax este o polita de asigurare cu prima unica (anuala) in euro, ce nu exclude posibilitatea unor prime suplimentare.

Valoarea minima a primei unice este de 2.000 de euro, limita maxima a sumelor ce pot fi depuse in numele unui singur asigurat ridicandu-se la 100.000 de euro. Polita ajunge la maturitate la 30 iunie 2020.

„Pana la sfarsitul anului ne-am propus sa incheiem 750 de polite EuroMax. Nivelul minim estimat al primelor brute subscrise in contul acestei polite 2,25 mil. euro”, a declarat Massoud Noormohammadian, directorul executiv al diviziei de asigurari de viata si sanatate din cadrul Allianz Tiriac.

Oferta se adreseaza persoanelor fiizce, fiind deschisa si persoanelor juridice, ce vor sa dezvolte programe de fidelizare pentru angajati.

Riscul acoperit este decesul din orice cauza al persoanei asigurate, indemnizatia acordata beneficiatului diferind in functie de evenimentul care a generat riscul.