- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Banca Transilvania a investit 40 mil. lei in noul sediu regional din Baneasa

10 Dec, 17:49 • cristina.mihai
Banca Transilvania a investit 40 mil. lei (peste 10 mil. euro) pentru constructia, instalatiile energetice si amenajarea noului sediu regional BT Bucuresti din zona Baneasa, au spus, pentru DailyBusiness.ro, reprezentantii companiei.
Banca Transilvania a investit 40 mil. lei in noul sediu regional din Baneasa

Noul sediu al Centrului Regional BT Bucuresti (CRB) are o suprafata de 10.000 metri patrati, patru etaje si doua niveluri de subsol. Alaturi de banca, in aceasta locatie au reprezentanta si BT Leasing, BT Finop Leasing si BT Securities. In plus, la parter va functiona in curand si cea de a doua cafenea bancara din Capitala a BT, care va fi operata de divizia Sebra a grupului RTC.

Fostul centru regional al bancii era inchiriat si avea o suprafata de aproximativ 1.200 mp. Centrul de Decontari si Consumer Finance nu se aflau in aceeasi cladire, functionand in locatii diferite.

Noul sediu inseamna pentru banca vizibilitate crescuta si o investitie in eficientizarea spatiului de munca si in cresterea operativitatii, spun reprezentanti companiei.

Banca Transilvania se afla in topul primelor 5 banci din Romania, in functie de active. Are un capital majoritar romanesc, iar Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social, este actionar semnificativ.