- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

BCR a atras in S1 depozite de 70 mil. lei, constituite prin phone banking

02 Aug, 13:39 • adrian.mihaltianu
Banca Comerciala Romana (BCR) a atras de la clientii sai depozite in valoare de peste 70 milioane de lei, constituite prin serviciul Alo 24 Banking BCR in prima jumatate a anului 2012.
BCR a atras in S1 depozite de 70 mil. lei, constituite prin phone banking

Valoarea medie a unui depozit constituit prin phone banking este de 31.500 lei.

Majoritatea clientilor care au deschis depozite prin telefon au optat pentru produsele cu dobanda fixa, constituite pe termen scurt (panain 3 luni), peste 80% dintre acestea fiind constituite in lei.

Printre operatiunile de depozite preferate de clienti se numara constituirea depozitelor la termen in lei si valuta (Succes BCR), urmate de deschiderea de conturi de economii (Maxicont BCR) si achizitionarea de certificate de depozit cu discount (Activ BCR). clientii isi pot alimenta ulterior depozitele constituite prin telefon, atat pe cele in lei, cat si pe cele in valuta. 

Clientii care isi deschid depozite la termen cu dobanda fixa – in lei, euro sau dolari, prin Alo 24 Banking BCR, beneficiaza de dobanda cu 0,25 puncte procentuale mai mare decat nivelul standard sau promotional din oferta valabila la ghiseele bancii.

Banca Comerciala Romana (BCR), cea mai mare banca de pe piata locala, a incheiat primul semestru al acestui an cu [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/bcr-pierderi-de-546-4-milioane-lei-in-primele-sase-luni-79118/]pierderi de 546,4 milioane lei[/url], fata de un profit net de 158,1 milioane lei raportat la finele lunii iunie 2011, ca urmare a cresterii cheltuielii nete cu provizioanele de risc pentru credite cu 86,1%.

Nivelul activelor s-a redus in S1 cu 0,5% fata de inceputul anului, pana la 76,351 miliarde lei (17,152 miliarde euro).

BCR, membra a Erste Group, ofera produse si servicii financiare prin intermediul unei retele de 48 de centre de afaceri dedicate companiilor si  643 de unitati retail localizate in majoritatea oraselor din intreaga tara cu peste 10.000 de locuitori. Banca are o retea nationala de peste 2.300 de bancomate (ATM) si 15.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS).