- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Bram Boon revine la conducerea ING Asigurari de Viata Romania

03 Sep, 00:29 • adrian.mihaltianu
Bram Boon (foto) va prelua functia de director general al ING Asigurari de Viata Romania imediat dupa obtinerea aprobarilor din partea autoritatilor romane relevante, acest proces fiind in curs de desfasurare, a anuntat compania.
Bram Boon revine la conducerea ING Asigurari de Viata Romania

Acesta se intoarce in Romania pentru un nou mandat dupa ce a detinut functia de CEO ING Asigurari de Viata Romania in perioada 2004-2008.

Bram Boon o urmeaza in functie pe Cornelia Coman, care a fost recent numita in functia de director general ING Asigurari de Viata si Pensii Ungaria.

El s-a alaturat grupului ING in 1983 si a detinut de-a lungul timpului mai multe functii de conducere de succes in cadrul unor companii din cadrul grupului din Australia, Olanda, Indonezia, Romania, si, cel mai recent, Grecia. A absolvit cursurile de Master ale Universitatii Vrije din Amsterdam si ale Universiteit van Amsterdam si este, de asemenea, absolvent MBA la Erasmus University Rotterdam si CEDEP (Fontainebleau, Franta).

Adrian Lupescu, chief Financial officer Asigurari de Viata, va continua sa asigure interimatul conducerii companiei pana la data preluarii acesteia de catre Bram Boon.

ING Asigurari de Viata a obtinut un [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/scaderi-de-profit-de-peste-50-pentru-ing-asigurari-de-viata-79468/]profit brut de 6,85 milioane lei[/url] in primul semestru al acestui an, cu 54% mai mic fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand profitul brut al companiei era de 15,1 milioane lei.

Volumul primelor brute subscrise de ING in prima jumatate a anului 2012 se situeaza la valoarea de 269,7 milioane lei, comparativ cu 272,7 milioane lei in perioada similara din 2011, inregistrand o diminuare de 1,1%, in contextul in care conditiile de piata nu au mai fost favorabile lansarii de noi produse cu prima unica.