- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Calburean vrea sa recupereze in 10 ani investitiile in mezeluri

13 May, 00:02 • traian.badulescu
Omul de afaceri Gheorghe Calburean, care a anuntat investitii de peste 9 mil. euro in abatorul Salflom si fabrica de preparare a produselor din carne Salconserv din Medias, estimeaza ca va recupera aceste investitii in 10 ani.
Calburean vrea sa recupereze in 10 ani investitiile in mezeluri

„Investitia totala pentru fabrica si abator este de peste 9 milioane euro, aceasta fiind recuperata in aproximativ 10 ani”, a declarat pentru DailyBusiness Gheorghe Calburean, care controleaza prin Salflom 75,83% din Salconserv, conform raportarilor de la finele anului trecut.

In ceea ce priveste noile produse din carne ce vor fi produse la Salconserv, Calburean a mentionat ca pentru cele premium se va crea un nume distinct, dar fara sa precizeze care va fi acela.

Data preconizata de incepere a activitatii pentru fabricarea noilor produse este 15-30 iulie.

Calburean estimeaza ca noile produse din carne vor atrage vanzari de 20 milioane lei (circa 5,4 milioane euro) in perioada august-decembrie 2008.

Actiunile Salconserv Medias se tranzactioneaza pe piata Rasdaq, sub simbolul SASE. Compania are un capital social in valoare de 1,499 milioane lei, divizat in 14,99 milioane actiuni, in valoare nominala de 0,1 lei/actiune.

Valoarea de piata a Salconserv Medias se ridica la 6,298 milioane lei, conform celei mai recente cotatii, de 0,42 lei/actiune, stabilita in sedinta din 12 mai.