- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Carrefour a investit 12 mil. euro in al 6-lea sau hipermarket din Capitala

30 Jun, 11:59 • Redactia DailyBusiness
Carrefour Romania va deschide marti al saselea hipermarket al companiei din Bucuresti si al 15-lea din Romania, situat in centrul comercial Vitantis, dupa o investitie de aproximativ 12 mil. euro, a anuntat luni compania.
Carrefour a investit 12 mil. euro in al 6-lea sau hipermarket din Capitala

Noul Carrefour din Vitan are o suprafata de vanzare de 4.000 de metri patrati si ofera o gama de peste 33.000 de articole.

Gama de produse nealimentare este restransa in acest magazin si se axeaza pe produse electrice si electrocasnice, textile, articole de menaj, articole pentru masina, articole sportive, carti, muzica, filme, jucarii, papetarie, se arata in comunicat.

Carrefour Vitantis pune la dispozitia clientilor sai 36 case de marcat si 2.000 de locuri de parcare gratuite.

Pentru Carrefour Vitan au fost create 300 noi locuri de munca. De la infiintarea sa, Carrefour Romania a facut deja peste 8.000 de angajari in hipermarketuri si are peste 1.000 de angajati in supermarketurile Carrefour Express.

„In perioada 2008-2009 vom continua strategia alerta de dezvoltare, si vom mai deschide noi hipermarketuri Carrefour in Oradea, Buzau, Sibiu, Deva, un al doilea hipermarket la Braila, un al doilea la Iasi, un al doilea la Constanta si inca unul in Bucuresti, in Berceni”, au declarat reprezentantii companiei.

„Pe langa aceste hipermarketuri, operam deja si pe segmentul de supermarketuri, prin preluarea celor 21 de magazine Artima, care vor deveni Carrefour Express pe parcursul acestui an”, au mai spus acestia, adaugand ca au fost deschise deja 5 astfel de supermarketuri.

Carrefour Romania a relizat in 2007 afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de anul precedent, iar in 2008, compania se asteapta sa depaseasca 1 miliard de euro, cifra de afaceri.