- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Carrefour deschide joi un hipermarket la Oradea

14 Oct, 08:00 • traian.badulescu
Retailerul francez Carrefour va deschide joi, la Oradea, un nou supermarket Artima, rebranduit sub logo Carrefour si transformat in hipermarket, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii companiei.
Carrefour deschide joi un hipermarket la Oradea

„Din cele 21 de supermarketuri Artima, doar 20 vor fi rebranduite Carrefour Express, caci cel din Oradea, de 4.000 mp, a fost rebranduit sub logo Carrefour si transformat in mini-hiper, precum Carrefour Vitantis sau Unirii”, a explicat Andreea Mihai, director de marketing Carrefour Romania.

Investitiile necesare deschiderii hipermarket-urilor Carrefour Unirii si Vitantis au fost de 5 milioane euro, respectiv 12 milioane euro.

„Carrefour Oradea va avea gama de produse alimentare similara celei dintr-un hipermarket mare, de 8.000 mp, iar cea non-alimentara va fi axata pe produse de prima necesitate”, a mai spus oficialul companiei.

Carrefour Romania opereaza in prezent 17 hipermarketuri la nivel national, din care 6 in Capitala. In plus, Carrefour activeaza deja si pe segmentul de supermarketuri, prin magazinele Artima, rebranduite in Carrefour Express.

Retailerul francez Carrefour a inregistrat in primul semestru din 2008, pe piata din Romania, vanzari totale de 508 milioane de euro, in crestere cu 40,3% comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Carrefour Romania a realizat anul trecut o cifra de afaceri de 866 milioane de euro, cu o crestere de 42,2% fata de 2006. In 2008, Carrefour se asteapta sa depaseasca o cifra de afaceri de 1 miliard de euro.