- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

CEC, devenita CEC Bank, va investi anul acesta 50 mil. euro in noul sau \”look\”

06 May, 10:54 • adrian.mihaltianu
Casa de Economii si Consemnatiuni isi va schimba denumirea in CEC Bank si va investi peste 50 mil. euro doar in acest an in schimbarea imaginii si lansarea de noi produse, au anuntat marti reprezentantii institutiei. Investitiile in rebranding vor continua pana in 2010.
CEC, devenita CEC Bank, va investi anul acesta 50 mil. euro in noul sau \look\

Denumirea a fost schimbata deoarece, potrivit actionarilor, cea vechea nu mai era sugestiva pentru o institutie bancara.

„Banca va investi anul acesta in promovarea noii sale imagini si in lansarea unor produse 5,6 milioane de euro, alte 45 milioane de euro fiind repartizate pentru reamenajarea a peste 600 de unitati”, a spus Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC. El a mentionat ca investitiile in rebranding vor continua si in 2009 si 2010, la un nivel estimat in prezent de 50 mil. euro pe an.

„Pana in 2010, toate unitatile bancii, dintre care 564 se afla la orase iar 840 la sate, vor fi reamenajate integral. Pana in prezent, banca a finalizat lucrarile de reamenajare pentru 30 de unitati”, a mai spus Ghetea.

In cadrul procesului de schimbare de imagine, banca adopta totodata o noua sigla, care va prezenta o frunza de stejar amplasata pe un scut, noua imagine a bancii sugerand, in viziunea reprezentantilor bancii continuitate si traditie, autoritate, putere si siguranta.

Update: CEC Bank lanseaza noi produse si servicii in mai

CEC Bank va lansa in luna mai cinci noi produse si servicii care se vor adresa atat persoanelor fizice, cat si celor juridice, a declarat marti Radu Gratian Ghetea, presedintele institutiei.

Printre acestea se numara CEC Online – serviciul internet banking, cardul clasic MasterCard destinat persoanelor fizice, trei produse destinate agentilor economici si autoritatilor locale care doresc sa acceseze fonduri europene (linia de credit pentru investitii, creditul punte).

De asemenea, banca va lansa si CreditLife, creditul ipotecar cu asigurare de viata gratuita inclusa, potrivit reprezentantilor CEC Bank.

„Pana in 2011, vrem ca CEC sa fie lider pentru operatiunile bancare desfasurate de populatia Romaniei si aferente activitatilor economice din zona rurala si urbana, in orase cu mai putin de 50.000 locuitori”, a spus Ghetea.

Aceasta a mentionat ca, pe termen lung, se asteapta ca CEC sa devina o banca comerciala universala puternica, un competitor real pe toate segmentele pietei bancare – retail, IMM-uri, finantarea activitatilor agricole si chiar a marilor corporatii.

CEC Bank are in prezent 6.700 angajati si 1.404 unitati in intrega tara.

Resurse:
noua sigla a CEC Bank
site-ul oficial CEC Bank