- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Corina Iordache si Liviu Serban, noi manageri in echipa VB Leasing

21 Apr, 13:12 • sergiu.mihalcea
Volksbank Leasing Romania (VB Leasing) si-a marit echipa manageriala prin numirea Corinei Iordache si a lui Liviu Serban in functiile de directori generali, responsabili cu linii de activitate distincte, informeaza oficialii VB Leasing.
Corina Iordache si Liviu Serban, noi manageri in echipa VB Leasing

Intre iulie si decembrie 2007, atributiile preluate de Iordache si Serban au intrat in caietul de sarcini al lui Werner Topic si Peter Demmer. Topic a parasit echipa VB Leasing la sfarsitul lui 2007, Demmer ramanand in functia de director.

Odata cu numirea lui Iordache si Serban, Demmer va ramane in continuare presedintele Consiliului de Administratie al VB Leasing si directorul general al companiei.

Corina Iordache a preluat functia de director general responsabil cu managementul riscului, customer service, monitorizare si probleme juridice, pe partea de backoffice. Aceasta va asigura organizarea, coordonarea si gestionarea companiei, si va raspunde de punerea in aplicare a strategiei si a politicii de dezvoltare ale acesteia.

Iordache a ocupat, in trecut, functia de director general si administrator in cadrul Porsche Leasing Romania. Aceasta este abolventa a Facultatii de Studii Economice, sectia de limba germana, in cadrul Academiei de Studii Economice Bucuresti si detine specializari in analiza financiara si risc in creditare.

Liviu Serban a fost numit director general responsabil de divizia de Vanzari (front office) a companiei, avand in subordine departamentul de vanzari, de marketing si PR.

Seban a mai lucrat, timp de sapte ani, in cadrul Avia Motors SRL Dealer Skoda, dar si la companii ca Orange Romania si Metro Romania. La Avia Motors, acesta a ocupat functia de director de vanzari. Acesta este absolvent al Facultatii de Management Financiar, Contabil si Administrativ.

In 2007, VB Leasing a incheiat 11.831 de contracte noi, cu o valoare a bunurilor finantate de 205,2 milioane euro. VB Leasing este specializata in leasing pentru autoturisme, atat noi cat si second hand, vehicule comerciale si echipamente pentru diverse industrii.

Reteaua de filiale VB Leasing cuprinde, in afara de Bucuresti, 12 filiale Brasov, Timisoara, Constanta, Cluj, Iasi, Craiova, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau, Galati si Pitesti, urmand ca in 2008 sa fie extinsa cu cel putin inca 2.