- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Credit Agricole Bank Romania a primit certificatul de inregistrare a noului nume

16 Aug, 16:14 • adrian.mihaltianu
Subsidiara din Romania a Grupului Credit Agricole a primit joi, 16 august 2012, certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului a noului nume: Credit Agricole Bank Romania S.A., se arata intr-un comunicat al bancii.
Credit Agricole Bank Romania a primit certificatul de inregistrare a noului nume

Acest moment marcheaza [b]finalizarea procesului de rebranding[/b] inceput in 14 iunie 2012, cand a fost anuntat transferul de actiuni catre grupul francez. Banca Nationala a Romaniei a aprobat aceasta operatiune pe 26 iunie, iar adoptarea noului logo si [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-finante-banci/credit-agricole-a-finalizat-rebranding-ul-sucursalelor-78709/]schimbarea tuturor unitatilor teritoriale[/url] in Credit Agricole s-au finalizat pe 18 iulie. Astazi, banca isi schimba numele oficial in Credit Agricole Bank Romania S.A..

Credit Agricole Group, lider de piata in Franta, este una dintre cele mai mari banci din Europa, adresandu-se tuturor categoriilor de clienti. Banca sprijina proiectele clientilor sai atat in segmentul de retail, cat si in cel corporate si IMM. Grupul are 54 de milioane de clienti si 160.000 de angajati.

In Romania, banca detine 29 de unitati la nivel national, dintre care 14 sunt in Bucuresti.