- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Firma de consultanta fiscala a NNDKP tinteste afaceri de 1 mil. euro in primul an

03 Nov, 13:27 • traian.badulescu
Casa de avocatura NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen) a lansat o firma de consultanta fiscala, cu o investitie initiala de 300.000 de euro, pentru care tinteste o cifra de afaceri de 1 mil. euro in primele 12 luni, au anuntat reprezentantii companiei.
Firma de consultanta fiscala a NNDKP tinteste afaceri de 1 mil. euro in primul an

Divizia de consultanta fiscala reprezinta cea de-a doua linie speciala de business a casei de avocatura, prima fiind lansata in 2000 si oferind servicii complete de consultanta pentru proprietate intelectuala si domeniul farmaceutic.

Ion Nestor, senior partner al NNDKP, estimeaza ca noua divizie va controla o cota de 2,5% din piata consultantei fiscale in primul an de activitate, preconizand ca, in cazul acestei investitii, punctul de break-even se va atinge in urmatoarele 4-5 luni.

40-45 mil. euro – valoarea pietei de consultanta fiscala

Ion Nestor a mai spus ca piata locala de consultanta fiscala se cifreaza in prezent la 40-45 mil. euro, principalii competitori ai companiei pe acest segment fiind firmele din Big4 si firma locala TaxHouse.

Unul dintre partenerii firmei de consultanta fiscala a NNKDP, Marius Ionescu, consultant fiscal, a mentionat ca targetul este ca „pe termen mediu, de 3 ani, sa fim cea mai puternica firma independenta din piata locala de consultanta fiscala”.

Pentru atingerea obiectivelor de business, reprezentantii NNDKP Consultanta Fiscala se bazeaza pe 3 ‘drivere’: clientii actuali ai firmei de avocatura NNDKP, o parte din clientii Ernst&Young, dar si pe clienti noi ce pot fi atrasi din piata.

Pe langa Marius Ionescu, echipa noii divizii a NNDKP este formata din Alina Timofti, consultant fiscal autorizat, Ana Maria Miron, avocat, si consultanti cu experienta in firme internationale de consultanta fiscala si de contabilitate.