- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Francezii de la Gefco vizeaza in Romania afaceri de 34 mil. euro in 2009

03 Oct, 11:17 • traian.badulescu
Gefco, divizia de logistica a grupului Peugeot-Citroen, vizeaza afaceri de 33-34 mil. euro in Romania pentru anul viitor, in crestere cu peste 30% fata de nivelul estimat in 2008.
Francezii de la Gefco vizeaza in Romania afaceri de 34 mil. euro in 2009

Principalele motoare de crestere ale business-ului Gefco Romania in 2009 sunt contractele castigate deja in acest an si care ar putea sa se deruleze de anul viitor, a explicat pentru DailyBusiness.ro Denis Renard, directorul general al companiei.

Printre cele mai mari proiecte pe care compania le va derula din 2009 se numara cel cu producatorul de piese auto Inergy si alte proiecte cu Dacia.

„De asemenea, cu Electrolux vom incepe la finele anului niste proiecte noi, care vizeaza servicii de transport al produselor fabricate de Electrolux catre tarile estice, printre care se numara si Rusia”, a adaugat Renard.

Cifra de afaceri a companiei va creste si datorita deschiderii, in 2009, a unui depozit nou, amplasat pe o suprafata de 4.000 mp in cadrul parcului logistic Prologis de pe Autostrada Bucuresti-Pitesti.

Pentru acest an, Gefco Romania vizeaza o cifra de afaceri de 24-25 milioane euro, de peste 2 ori mai mare fata de nivelul de 11 milioane euro, atins in 2007.

Gefco Romania opereaza pe piata locala din 2005 si ofera servicii de transport de autovehicule si logistica auto, transport de marfuri terestru, aerian si maritim si servicii de logistica industriala, atat pentru clientii locali cat si pentru clientii din strainatate care deruleaza activitati in Romania.

Compania opereaza doua depozite de logistica la Arad (1.300 mp) si la Bucuresti (1.400 mp) si o platforma destinata activitatii logistice auto la Curtici, cu o capacitate de stocare de peste 3.000 de autovehicule.

Pe piata locala a serviciilor de logistica, estimata la circa 6,1 miliarde euro in acest an, in crestere cu 22% fata de anul trecut, Gefco are competitori internationali ca francezii de la Geodis si germanii de la DHL si Shenker.