- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Hertz Lease: Vizam afaceri de 4 ori mai mari in 2008

10 Jun, 12:10 • adrian.mihaltianu
Compania de leasing operational Hertz Lease estimeaza ca va inregistra in 2008 o cifra de afaceri de 21 mil. lei (circa 5,7 mil. euro), de patru ori mai mare decat cea de anul trecut, a declarat pentru DailyBusiness Theofilos Romaios, directorul general al societatii.
Hertz Lease: Vizam afaceri de 4 ori mai mari in 2008

Aceasta majorare este sustinuta, in principal, de cresterea pietei de leasing operational, a adaugat Romaios.

Theofilos Romaios a declarat, in luna ianuarie, intr-un interviu acordat DailyBusiness ca se asteapta ca leasing-ul operational sa detina, anul acesta, 12% – 13% din totalul pietei de leasing din Romania, fata de anul 2007, cand acest segment ocupa 7%.

„Totodata, Hertz Lease doreste ca pana la sfarsitul acestui an sa ajunga la o flota de masini de peste 1.600 autoturisme, de trei ori mai mare decat in 2007”, a spus Romaios.

In prezent, flota companiei numara 595 autoturisme, 85 dintre acestea fiind inchiriate in primul trimestru al acestui an..

In vederea cresterii portofoliului de clienti si a extinderii pe piata romaneasca, Hertz Lease va investi in 2008 aproximativ 8,5 milioane euro intr-o statie de service, un centru pentru reparatii auto, un depozit si un showroom, dezvoltare pentru care va fi nevoie de circa 14.000-16.000 de metri patrati de teren, potrivit sefului companiei.

Numarul clientilor se ridica la inceputul lunii iunie la peste 50, iar printre cei mai importanti se numara Coca Cola, Star Foods, Aegean Airlines, Chipita, Ericsson Telecomunicatii, Emporiki Bank, Bank of Cyprus, Ifantis si altii.

Hertz Lease este brand-ul detinut de compania Autotechnica Fleet Services, infiintata in Romania la inceputul anului 2007 si specializata pe servicii de leasing operational, servicii de management de flote auto si de sale & lease back.

Hertz Lease este una dintre subsidiarele companiei Autohellas ATEE din Grecia, companie membra a grupului Th. Vassilakis, si care detine franciza Hertz Rent a Car si Leasing pentru Bulgaria si Cipru.