- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Investitie de 3 mil. euro in Zona Industriala Sommering din Tunari

29 Apr, 12:20 • traian.badulescu
Sommering Install a facut o investie totala de 3 milioane euro in Zona Industriala Sommering (Z.I.S.), amplasata in Tunari, langa Bucuresti, a declarat miercuri Rudolf Sommer, directorul general al companiei.
Investitie de 3 mil. euro in Zona Industriala Sommering din Tunari

Zona Industriala Sommering este o constructie cu o suprafata de 1.600 de metri patrati, care cuprinde doua hale si un corp administrativ. In prima hala se produce tubulatura rectangulara, iar in cea de-a doua are loc procesul de montare si testare de tablouri electrice.

Compania a inaugurat miercuri o noua linie de productie de tubulatura rectangulara, folosita la sistemele de ventilatie, in urma careia capacitatea de productie se mareste de la 60.000 pana la 500.000 de metri patrati.

In primul trimestru al acestui an, Sommering Install a inregistrat o cifra de afaceri de 4 milioane euro, in stagnare fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Pentru acest an, compania estimeaza mentinerea valorii cifrei de afaceri la nivelul anului 2008, respectiv 25 milioane euro.

Sommering Install a fost infiintata in 1995 si ofera servicii de proiectare, executie, service-mentenanta si automatizari in domeniul instalatiei, iar zonele de productiei ale companiei cuprind tubulatura rectangulara, tablouri electrice si semifabricate.