- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Link Resource estimeaza afaceri in crestere cu 20-25% in 2010

31 Mar, 13:41 • traian.badulescu
Compania de consultanta in industria de sanatate Link Resource estimeaza o cifra de afaceri in crestere cu 20-25% in acest an, pana la 1,3 milioane euro, dupa ce anul trecut a depasit nivelul de 1 mil. euro, au declarat, miercuri, reprezentantii societatii.
Link Resource estimeaza afaceri in crestere cu 20-25% in 2010

Aceastia isi bazeaza cresterea din 2010 pe contracte cu clienti noi.

De asemenea, reprezentantii companiei estimeaza o crestere anuala a cifrei de afaceri cu peste 10% pentru urmatorii trei ani.

Aflata la inceput, piata de servicii de consultanta, management si executie in industria sanatatii are un potential de 10-20 mil. euro pentru urmatorii 3 ani.

In decursul anului trecut, compania a derulat proiecte in sectoare ale industriei de sanatate, precum piata farmaceutica, cea de dispozitive si echipamente medicale, piata de servicii medicale si asigurari de sanatate.

„Am inceput anul cu 3-4 clienti si am terminat cu 20”, a spus Dragos Dinu, partener Link Resource.

Reprezentantii companiei au explicat ca au si refuzat unii clienti, din cauza asteptarilor nerealiste ale acestora sau a esuarii negocierilor comerciale ale contractelor.

Link Resource este o companie romaneasca de consultanta industriala, management si executie in industria medicala si farmaceutica.

Structura actuala a companiei include 4 parteneri, 12 consultanti seniori si o retea de alti peste 30 de consultanti.