- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Magazinul online Cristallini vrea triplarea afacerilor in 2011. Una dintre strategii, vanzarea in rate

24 May, 17:08 • adrian.mihaltianu
Retailerul online Cristallini Boutique estimeaza pentru acest an o triplare a cifrei de afaceri pana la 300.000 de euro, in conditiile in care, din aceasta luna, ofera clientelor posibilitatea de a-si achizitiona rochii in maxim 9 rate fara dobanda prin intermediul a trei banci, a declarat pentru DailyBusiness.ro Alina Orzan, CEO-ul magazinului.
Magazinul online Cristallini vrea triplarea afacerilor in 2011. Una dintre strategii, vanzarea in rate

Afacerile Cristallini s-au cifrat in 2010 la aproximativ 100.000 de euro, in conditiile in care si-a inceput activitatea in luna mai.

Bancile partenere sunt Garanti Bank, Credit Europe Bank si Raiffeisen Bank.

Alina Orzan a precizat ca nu exista o suma minima sau maxima pentru cumparaturile ce pot fi platite in rate, iar dobanda este suportata de companie.

Pretul mediu al unei rochii este de circa 1.100 de lei. Astfel, preturile pornesc de la 700 de lei si urca pana aproape de 3.000 de lei.

Prin serviciul Bonus Card de la Garanti Bank clientele magazinului pot achizitioana rochii in 6 rate, beneficiind o perioada de gratie de 50 zile, perioada in care dobanda este zero.
 
De asemenea, posesoarele de Card Avantaj de la Credit Europe Bank pot cumpara online rochii in acelasi sistem de 6 rate cu dobanda de zero.
 
Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientelor Cristallini cardurile de cumparaturi Multishop prin care acestea pot plati in 9 rate fara dobanda.
 
Alina Orzan a mentionat ca in general clientele magazinului online sunt femei de afaceri, avocati, medici, cu venituri medii si peste medii.

Ea a adaugat ca a lansat sistemul de plati in rate pentru a atrage si alte cliente. „Sunt si fete tinere care isi doresc o rochie de la noi, dar nu au banii necesari si vrem sa venim in ajutorul lor. Ele pot plati in rate”.

Cristallini Boutique este un magazin multibrand, importator si distribuitor autorizat care pune la dispozitia clientelor rochii de seara, de ocazie, de mireasa, de cocktail si rochii de club, incaltaminte eleganta si accesorii.