- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Revolut se pregăteşte să intre pe piaţa creditelor imobiliare şi face angajări inclusiv în România

01 Oct, 17:55 • Russo George
În premieră în România, pe 28 septembrie Revolut va organiza la București primul eveniment RevDev, exclusiv pentru specialiștii în IT și pentru pasionații de tehnologie. Compania Revolut, care și-a dublat numărul de angajați, în 2022, ajungând la peste 6.000, are în plan să angajeze și în România.
Revolut se pregăteşte să intre pe piaţa creditelor imobiliare şi face angajări inclusiv în România

”Pentru participanții la evenimentul RevDev sunt disponibile peste 60 poziții, atât în echipele tehnice, cât și în alte funcțiuni (financiar, credit, operațiuni, customer support, antifraudă, marketing & comunicare, recrutare)”, anunță Revolut care are deja 120 de angajați în țara noastră.

Revolut spune că participă la evenimente profesionale dedicate profesioniștilor în IT din mai multe țări, în principal pentru a se implica în comunitățile de specialitate din orașele cheie din Europa, unde Revolut are birouri.

Posturile vacante propuse profesioniștilor români sunt în principal în regimul de lucru de la distanță, iar angajații au oportunitatea de a lucra pentru proiecte globale, în echipe multinaționale, dezvoltând viitoarele produse și caracteristici Revolut, utilizate de peste 30 de milioane de clienți din întreaga lume.

Recent, compania a deschis și la nivel global poziții pentru un nou produs bancar care va fi dezvoltat în viitor – creditul ipotecar. Printre posturile disponibile inclusiv pentru profesioniștii din România figurează: manageri de produs (credit), manageri de credit ipotecar, manageri de conformitate, ingineri software, manageri de produse tehnice etc.

Cu ajutorul acestor profesioniști, Revolut își va continua misiunea de a pune la dispoziția clienților o super-aplicație capabilă să le ofere tot ceea ce ține de finanțele personale, inclusiv o ofertă de credite ipotecare.

Evenimente ale companiei Revolut în România

„La Revolut, oferim un mediu de lucru dinamic, unde se poate construi un parcurs profesional. Fiind o companie globală fintech care a ajuns la 30 de milioane de clienţi în doar 8 ani, suntem mereu în căutarea acelor talente care să contribuie la creştere şi inovaţie într-un mediu global. Căutăm mereu profesionişti de top pentru a ne fi alături în proiecte care stimulează inovaţia fără limite şi creşterea personală. Echipa noastră din România contribuie la dezvoltarea de produse şi funcţii de suport în diferite domenii şi aşteptăm ca noi profesionişti competenţi şi experimentaţi să ni se alăture”, a spus Marta Gątarska, Employer Branding Manager la Revolut, potrivit Mediafax.

Potrivit unui studiu realizat de Revolut şi Dynata, 25% dintre respondenţii români cred că lucrul la distanţă (de acasă) cântăreşte decisiv în luarea unei decizii privind angajarea şi pentru 41% dintre respondenţi acest model de lucru este important, dar sunt deschişi să negocieze condiţiile. Doar 13% dintre respondenţii români spun că nu îşi doresc sau nu le place să lucreze de acasă.

În ceea ce priveşte perioada următoare, Revolut va participa pe 27 septembrie la DevTalks Cluj-Napoca 2023, eveniment dedicate comunităţii tech şi în premieră în România, pe 28 septembrie, Revolut va organiza la Bucureşti primul eveniment RevDev, exclusive pentru speciliaştii IT şi pasionaţii de tehnologie.

Citeşte şi: Realitatea din România. Care este diferența dintre românii care au un credit ipotecar de 70.000 de euro pe 30 de ani făcut pe baza IRCC sau ROBOOR