- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Sanador a investit 40 mil. euro intr-un spital privat din Bucuresti

14 Apr, 11:25 • traian.badulescu
Sanador, unul dintre principalii jucatori de pe piata serviciilor medicale private din Romania, a investit 40 de milioane de euro intr-un spital ce asigura tratament inclusiv pentru situatiile de urgenta, au declarat joi oficialii companiei.
Sanador a investit 40 mil. euro intr-un spital privat din Bucuresti

Spitalul Sanador are o suprafata de 18.000 de metri patrati si o capacitate de 290 de paturi. El este amplasat in zona centrala a Bucurestiului, aproape de Piata Victoriei.

Acesta este primul spital din reteaua Sanador, care mai cuprinde trei clinici si doua laboratoare de analize medicale.

Noul spital dispune de un bloc operator format din 7 Sali de operatie, 17 posturi de terapie intensiva pentru adulti, 7 posturi de terapie intensiva neonatologie si cate un compartiment de primiri urgente pentru adulti si copii.

In spitalul Sanador isi desfasoara deja activitatea un numar de 500 de persoane – medici angajati si colaboratori, personal administrativ. Numarul acestora va creste odata cu gradul de ocupare al spitalului.

Sanador a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 11 milioane de euro, in crestere cu 10% fata de anul anterior. Pentru 2011, companie estimeaza o cifra de afaceri de 15-16 milioane de euro.