- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Selgros vrea sa deschida anul viitor cel putin un magazin in Romania

08 Dec, 16:46 • traian.badulescu
Reteaua de retail tip cash&carry Selgros intentioneaza sa deschida cel putin un magazin in 2010 pe piata locala, potrivit lui Alexandru Vlad, director executiv Selgros Romania.
Selgros vrea sa deschida anul viitor cel putin un magazin in Romania

El a specificat ca deschiderea va fi conditionata de gasirea unei locatii, precum si de obtinerea autorizatiilor de constructie, fara a mai da alte detalii.

Selgros a deschis in septembrie, in Drumul Taberei, al patrulea magazin din Bucuresti si al 18-lea din reteaua proprie din Romania, in urma unei investitii de 38 mil. euro.

Selgros Drumul Taberei este primul magazin deschis impreuna cu un partener, reteaua romaneasca de comercializare a materialelor de constructii Dedeman. Retailerul din Bacau vrea sa mai construiasca alte magazine, alaturi de Selgros, in Constanta, Craiova si Bacau.

Anul trecut, Selgros Cash&Carry Romania a inregistrat o cifra de afaceri de 3,16 miliarde lei (859 mil. euro), in crestere cu 15%, si un profit net de 143,77 milioane lei (39 mil. euro), cu 18,6% mai mare fata de 2007.

Reteaua locala a Selgros numara in prezent 18 magazine in Bucuresti (4), Constanta, Braila, Galati, Bacau, Iasi, Suceava, Targu Mures, Brasov, Ploiesti, Craiova, Timisoara, Arad, Oradea si Cluj-Napoca.