- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

Uimitor! Un bărbat din Suceava a făcut reclamație la Protecția Consumatorilor pentru că sucurile cu îndulcitori „îi blochează legătura cu Dumnezeu”

21 Oct, 20:35 • Fundeanu Madalina
Un bărbat din Suceava i-a uimit pe cei de la Protecția Consumatorilor cu reclamația sa. Acesta a reclamat la mai multe instituții ale statului faptul că sucurile cu îndulcitori artificiali îi blochează legătura cu divinitatea.
Uimitor! Un bărbat din Suceava a făcut reclamație la Protecția Consumatorilor pentru că sucurile cu îndulcitori „îi blochează legătura cu Dumnezeu

Un bărbat din Suceava i-a uimit pe inspectorii de la Protecţia Consumatorilor, după ce a reclamat faptul că sucurile cu îndulcitori artificiali „îi blochează legătura cu Dumnezeu”, conform surselor de la Antena 3 CNN.

Sucurile, motiv de supărare pentru un bărbat din Suceava

Acesta a făcut reclamații către mai multe instituții ale statului, printre care se numără și SRI şi OPC, menționând faptul că sucurile cu îndulcitori artificiali îi blochează legătura cu divinitatea.

Din această cauză, el cere ca toate aceste sucuri să fie oprite de la comercializare, până când se vor folosi îndulcitori obținuți din fructe. Angajații de la OPC nici nu știu cum să răspundă la o astfel de solicitare, care a fost primită pe adresa instituţiei.

„Rog a fi respectate și promovate, chiar implementate drepturile la siguranța alimentară, religioasă..”, se menționează în reclamația respectivă.

reclamație
reclamație