- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Unican a investit 40.000 de euro in noul showroom

11 Feb, 11:28 • adrian.mihaltianu
Unican, producator autohton de mobila personalizata, a investit 40.000 de euro in primul sau showroom cu solutii integrate de amenajare, deschis miercuri, au anuntat reprezentantii companiei.
Unican a investit 40.000 de euro in noul showroom

Anterior, compania detinea un showroom in complexul Sfera Building Center, in care punea la dispozinia clientilor doar mobila personalizata, acesta fiind relocat in noul spatiu.

Showroomul este amplasat in zona Crangasi din Bucuresti, in complexul Grant Shopping Center si include, pe langa mobila personalizata, modele de tapet, perdele, draperii si covoare. Acesta are 140 de metri patrati.

Totodata, prin intermediul unui parteneriat cu compania Electrocasnice, Unican ofera si produse electrocasnice incorporate pentru bucatarie.

„Oferim solutii complete de amenajare, de la furnizarea proiectului, realizat de arhitectii nostri, si pana la executia mobilierului, livrare, montaj, garantie si asistenta post-vanzare”, a declarat Madalina Grigore Zamfir, director general Unican.

Conform companiei, peste 50% din comenzile realizate in 2008 au constat in mobilier de bucatarie.

Pentru 2009, Unican are in vedere cresterea cu 10% a cifrei de afaceri si continuarea parteneriatelor cu complexuri rezidentiale si hipermarketuri, pentru furnizarea de mobilier. In 2008, compania a furnizat mobilier de bucatarie pentru 3 complexuri rezidentiale din zona Titan si pentru o serie de hipermarketuri.

Unican este o companie cu actionariat 100% romanesc, fiind infiintata in anul 1999.