- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Unican vrea sa deschida alte 2 magazine in acest an

11 Feb, 14:30 • adrian.mihaltianu
Producatorul de mobilier personalizat Unican doreste sa deschida doua noi showroom-uri in acest an, unul dintre ele in Bucuresti, iar celalalt in provincie, cel mai probabil in Ploiesti, a declarat miercuri Madalina Grigore Zamfir, directorul general al companiei.
Unican vrea sa deschida alte 2 magazine in acest an

Aceasta a mentionat ca pana in prezent numarul comenzilor nu a scazut, si ca spera intr-o crestere pe 2009.

„Piata de mobilier va trece printr-un filtru in acest an, iar companiile care pun accent pe calitate vor supravietui”, a spus directorul Unican.

Pentru 2009, Unican are ca obiectiv principal cresterea cu pana la 10% a cifrei de afaceri, comparativ cu anul trecut, cand compania a inregistrat afaceri de 1 milion de euro.

Madalina Grigore Zamfir a precizat ca 60% din comenzile primite anul trecut au venit din sectorul corporate, restul fiind clienti individuali.

Din 2006, Unican a intrat intr-un proces de retehnologizare. S-au facut investitii de aproximativ 300.000 euro in utilaje performante pentru a creste productivitatea. In plus, s-a achizitionat un soft specializat de proiectare 3D, care controleaza tot procesul, de la vanzare pana la productie.

Pentru acest an, compania vrea sa dezvolte softul 3D astfel incat acesta sa poiecteze online mobilierul direct pe site-ul propriu.

„Vrem sa lansam acest proiect inainte de luna noiembrie 2009. Astfel clientii isi pot proiecta singuri mobilierul pe site-ul companiei. Softul va calcula si pretul in timp real”, a precizat Madalina Grigore Zamfir.

In prezent, acesta proiectare 3D se poate face in showroomul Unican din Grant Shopping Center Crangasi.