- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Finante-Banci

UniCredit Leasing finanteaza echipamente IT&C de la Cisco, de pana la 200.000 euro

14 Apr, 13:51 • adrian.mihaltianu
UniCredit Leasing si Cisco Capital au lansat un program de finantare a echipamentelor IT&C, destinat companiilor mici si mijlocii - EasyLease, suma maxima a contractului fiiind de 200.000 euro, au anuntat marti reprezentantii celor doua societati.
UniCredit Leasing finanteaza echipamente IT&C de la Cisco, de pana la 200.000 euro

„Cea mai mare bariera pentru companiile mici si mijlocii nu este lipsa tehnologiei in sine, ci lipsa fondurilor pentru a implementa noile solutii IT&C”, a spus Bogdan Dragos Constantinescu, director general Cisco Romania.

„Finantarea adecvata poate ajuta la eliminarea problemelor de buget, permitand companiilor sa investeasca in tehnologii avansate care vor imbunatati productivitatea in afaceri si eficienta operationala, simultan cu micsorarea costurilor”, a adaugat acesta.

Dan Constantinescu, directorul executiv al UniCredit Leasing, a precizat ca acest contract de finantare poate fi incheiat pe o perioada de 24 luni, la care se percepe un avans de 20% din valoare, sau pe 36 luni, cu un avans de 30%.

El a mentionat ca 30% din suma contractului poate fi acoperita de software, iar 70% poate include produse hardware.

Potrivit lui Bogdan Constantinescu, suma minima a unui astfel de contract de leasing este de 7.000 euro, iar cea maxima de 200.000 euro.

Acesta a adaugat ca se gandeste sa acorde proiecte mai mari de 200.000 euro, dar care vor fi discutate cu fiecare client in parte.

Dan Constantinescu a precizat ca EasyLease este o oferta de leasing cu o dobanda de variabila, in functie de Euribor, respectiv Euribor (circa 1,6% pe an – n.r.) plus 1 punct procentual. La acest cost se adauga valoarea asigurarii echipamentelor si un comision de acordare de 2% din valoarea contractului.

Platile se fac lunar sau semenstrial, a spus reprezentantul Cisco.

Oferta de finantare este disponibila prin partenerii Cisco, fiind parte integranta din seria de produse si servicii Cisco dezvoltate special pentru companiile mici si mijlocii. Oferta completa Cisco cuprinde produse si solutii de date si voceincluzand asistenta, servicii si finantare.

UniCredit Leasing a inregistrat anul trecut afaceri de peste 555 milioane euro, in crestere cu peste 10% comparativ cu 2007.