- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Ursus a dublat capacitatea fabricii din Timisoara cu 50 mil. euro

17 Jul, 13:51 • traian.badulescu
Ursus Breweries, unul din cei mai mari producatori de bere din Romania, a investit peste 50 de milioane de euro in marirea de peste doua ori a capacitatii de productie a fabricii din Timisoara, care a ajuns astfel la o capacitate de peste 2 milioane de hl, au anuntat vineri reprezentantii companiei.
Ursus a dublat capacitatea fabricii din Timisoara cu 50 mil. euro

Investitia a fost derulata in ultimii doi ani. In urma cresterii capacitatii de productie, numarul de angajati ai fabricii s-a majorat cu 20%. In prezent, unitatea de productie din Timisoara are peste 300 de angajati, potrivit lui Dragos Hopulele, directorul fabricii Ursus din Timisoara.

Investitia a vizat instalarea unei noi linii de fabricare si imbuteliere a berii.

Ursus detine in Romania, pe langa unitatea de productie de la Timisoara, inca trei fabrici de bere, la Cluj, Buzau si Brasov, avand in total peste 1.700 de angajati.

Marcile Ursus Breweries sunt Peroni Nastro Azzurro, Pilsner Urquell, Ursus, Redd’s, Timisoreana, Stejar, Ciucas si Azuga.

Pe piata berii, compania concureaza cu Heineken, InBev Romania, United Romanian Breweries Bereprod – URBB (subsidiara Carlsberg Breweries A/S) si Romaqua Group.