- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Vezi cum arata cel mai mare hipermarket Real, care va fi deschis joi in Bucuresti

28 Apr, 18:38 • traian.badulescu
Retailerul german Real vrea sa deschida in Romania cate 2-3 magazine pe an in urmatoarea perioada. Joi isi va inaugura al 4-lea hipermarket din Capitala si al 25-lea din reteaua din Romania.
Vezi cum arata cel mai mare hipermarket Real, care va fi deschis joi in Bucuresti

Reteaua germana de hipermarketuri Real are in plan investitii anuale de 80 milioane de euro pentru deschiderea de noi magazine in Romania, a declarat miercuri Michel Lamoot (foto), director general Real Romania.

Noul hipermarket Real din zona Policolor are o oferta de 60.000 de produse si 48 de case de marcat.
[gallery:72]
In acest magazin, Real a introdus la raft televizoare si laptopuri cu tehnologie 3D, in premiera pentru piata locala de hipermarketuri, potrivit reprezentantilor companiei.

Televizoarele 3D au un pret de pornire de la 9.000 lei.

Compania comercializeaza, printre altele, in acest hipermarket, peste 24 de modele de biciclete, 700 de sortimente de vin si 500 de produse de peste.

Noul magazin dispune intr-o prima faza de 1.400 de locuri de parcare iar in final va avea peste 2.000 de astfel de locuri, potrivit reprezentantilor companiei.

Investiile Real in Romania totalizeaza 555 milioane euro din 2006, de la deschiderea primului magazin pe piata locala pana in prezent.