- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Acer vrea sa vanda cate 500 de bucati pe luna din nettop-ul Acer AspireRevo

23 Jun, 09:50 • mihaela.tudorancea
Acer Romania, reprezentanta locala a grupului taiwanez Acer, estimeaza vanzarea a 500 de bucati pe luna din nettop-ul lansat recent pe piata Acer AspireRevo, un PC low-cost de dimensiuni reduse, au declarat reprezentantii companiei.
Acer vrea sa vanda cate 500 de bucati pe luna din nettop-ul Acer AspireRevo

„Majoritatea vanzarilor vor fi realizate prin partenerii nostri de retail. Pretul cu care acesta va fi scos pe piata este de aproximativ 330 de euro, fara TVA si timbru verde”, au declarat pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Acer.

Nettop-urile sunt computere de dimensiuni reduse si care au un cost mai mic decat cel al PC-urilor traditionale, fiind ideale pentru cerinte de baza ale navigarii pe Internet, descarcarii si vizualizarii de continut, rularii de fisiere video si jocuri, rularii de programe specifice de birou sau comunicarii prin VOIP folosind webcam-ul optional.

Totodata, dispozitivul poate fi atasat pe spatele oricarui LCD sau ecran TV, pentru a mari zona de lucru sau joc.

Compania Acer estimeaza atingerea unei cote de piata de 30% pe segmentul notebook-urilor la sfarsitul acestui an, in crestere de la 22% la sfarsitul lui 2008, si de 10% pe segmentul monitoarelor LCD, au precizat reprezentantii companiei.

Principalii competitori ai Acer pe piata locala de notebook-uri sunt Dell, HP, Asus si Lenovo.