Internet/New Media

Companiile din IT fac angajari. Vezi ce posturi pun la bataie

07 Sep, 00:03 • cristian.lacraru
Sectorul IT pare a fi unul care nu a fost afectat atat de puternic de criza, iar marile companii din aceasta zona au intrat in febra recrutarilor.
Companiile din IT fac angajari. Vezi ce posturi pun la bataie

Fie ca vorbim de job-uri de programatori, de dezvoltatori web, de consultanti sau de agenti de vanzari, marile companii din IT au disponibile zeci de locuri de munca pe site-urile de profil.

Oracle Romania conduce clasamentul angajarilor din aceasta toamna, avand publicate peste 60 de locuri de munca pe site-ul de recrutare Bestjobs.ro. Oracle cauta specialisti din toate domeniile, de la consultanti, dezvoltatori, testeri, manageri, pana la vorbitori de diverse limbi europene precum italiana, franceza, germana, olandeza, ceha sau limbi nordice.

Chinezii de la Huawei au disponibile 27 de locuri de munca in Romania. Acestia cauta pentru fabrica lor din Bucuresti ingineri, manageri si un specialist in control intern.

Adobe are 18 locuri de munca scoase la concurs pe site-urile de recrutare din Romania. Compania cauta dezvoltatori, ingineri software, specialisti in suport tehnic, un marketing manager, dar si un specialist in recrutare. Toate job-urile disponibile la Adobe sunt in Bucuresti.

Ericsson are disponibile 13 job-uri in Bucuresti, de manageri, dezvoltatori, ingineri si chiar un post de problem manager. Toate cele 13 locuri de munca sunt disponibile in Bucuresti.

IBM are 11 locuri de munca disponibile pe site-urile de job-uri din tara, la IMB Romania Global Delivery Center. Compania cauta 6 dezvoltatori, si cinci consultanti SAP, iar unul dintre job-uri este pentru un post din Germania. In plus, divizia locala a IBM mai angajeaza un analist QA.

Si Siemens Romania face angajari. Compania are disponibile pe site-urile de recrutare 10 posturi, dintre care 9 un Bucuresti si unul in Severin. Siemens angajeaza doi oameni de vanzari, un commercial project controller, un inginer, un senior accountant, un secretar executiv si asistent administrativ, un manager al calitatii, un project manager, un specialist in securitate si un tehnician.

Bit Defender Romania angajeaza 9 persoane, dintre care 8 in Bucuresti si una in Cluj-Napoca. Posturile disponibile in Capitala sunt de dezvoltatori, ingineri si un group credit &collection officer. Postul din Cluj-Napoca este destinat unui dezvoltator senior Linux.

Dell Romania are, la randul sau, 6 posturi disponibile pentru romani, toate in Bucuresti. Compania cauta un analist software, un dezvoltator, un consilier de design, un specialist in securitate, un analist in back-up-ul de date si un administrator de sistem Unix.

Dezvoltatorul de jocuri Electronic Arts face angajari in Romania. Compania cauta un tester, un programator C++, un junior security engineer si un designer de jocuri.

Si dezvoltatorii locali de software fac angajari in aceasta toamna.

Totalsoft a publicat pe site-urile de profil din Romania 9 posturi. Compania cauta dezvoltatori, specialisti tehnici, consultanti si manageri de proiect.

Totodata, romanii de la Softwin au publicat pe site-urile de profit 4 job-uri disponibile. Acestia cauta un business analyst, un software tester, un project manager si un grafician.