- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Epson Romania, 4,4 milioane de euro din video-proiectoare in 2008

09 Feb, 11:22 • mihaela.tudorancea
Epson Romania, filiala locala a celui mai mare producator de video-proiectoare din lume, a inregistrat afaceri de peste 4,4 milioane de euro pe segmentul proiectoarelor in 2008, in crestere cu 66% fata de anul precedent, si o cota de piata de 28%, depasind astfel BenQ si ajungand pe prima pozitie, potrivit unui raport Futuresource Consulting, citat de companie.
Epson Romania, 4,4 milioane de euro din video-proiectoare in 2008

„Cantitativ, vanzarile Epson au crescut cu 84% in anul 2008 in comparatie cu rezultatele obtinute in 2007, avand 5.960 de proiectoare comercializate”, se specifica in anuntul companiei.

Rezultatele obtinute in anul calendaristic 2008 au fost impulsionate de evolutia favorabila a afacerilor din trimestrele trei si patru.

„Pentru 2009, ramanem increzatori in evolutia pozitiva a afacerilor, atat pe segmentul echipamentelor destinate mediului educational, cat si in zona de business si de home cinema”, a declarat Simona Decuseara (foto), national sales & marketing manager Epson Romania. Epson Romania mai este prezent si pe segmentul de imprimante si de multifunctionale.

Principalii concurenti ai Epson pe piata autohtona de videoproiectoare sunt BenQ si Canon.