- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Euroweb estimeaza afaceri in crestere cu pana la 10% in 2009

13 Jan, 15:44 • mihaela.tudorancea
Furnizorul de servicii de telecomunicatii Euroweb Romania si-a atins targetul de circa 12 mil. afaceri la sfarsitul lui 2008, urmand ca in 2009 nivelul sa urce cu pana la 10%, potrivit reprezentantilor companiei.
Euroweb estimeaza afaceri in crestere cu pana la 10% in 2009

„Rezultatele financiare inregistrate de Euroweb Romania in 2008 sunt in prezent analizate de catre echipa de auditori, insa nu preconizam modificari majore fata de ultimele estimari facute in luna octombrie 2008, respectiv o cifra de afaceri de 11,8 milioane de euro si EBITDA de 2,15 milioane de euro”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Catalin Scarlat, director marketing si dezvoltare.

Tot in luna octombrie a anului trecut, reprezentantii companiei estimasera ca in 2009 afacerile vor creste cu peste 10%, dar ulterior au revenit, declarand ca majorarea va fi pana in acest procent.

„Asa cum am mai declarat si in cursul anului trecut, Euroweb Romania nu a fost afectata in 2008 de criza financiara. Inca de la debutul actualei crize mondiale, am conceput un plan de actiuni pentru 2009, astfel in cat cresterea cifrei de afaceri estimate pentru acest an este de pana in 10%, procent mai mic fata de majorarile din ultimii ani”, a precizat Scarlat.

Euroweb Romania are 95 de angajati, urmand ca pe parcursul lui 2009 sa mai angajeze pana la putin peste 100 de salariati. „Obiectivul major pe partea de resurse umane este cresterea productivitatii, obtinand o cifra de afaceri mai mare cu aceeasi echipa”, a mai adaugat Scarlat.

Totodata, Euroweb isi va mentine nivelul de investitii la 2 milioane de euro, la fel ca in 2008, datorita faptului ca are deja un plan conceput din timp pentru combaterea efectelor negative ale crizei economice.

Euroweb Romania este unul dintre jucatorii importanti ai pietei de telecomunicatii din Romania. Incepand cu anul 2005, actionarul principal al Euroweb Romania SA este Invitel Rt. Compania Invitel Rt. face parte din grupul Hungarian Telephone and Cable Corp.