- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Flanco a deschis comenzile pentru PlayStation3

19 Mar, 19:38 • Redactia DailyBusiness
Noua consola Sony, PlayStation 3, a devenit disponibila in Romania prin intermediul Flanco incepand de sambata trecuta, au anuntat luni oficialii companiei.
Flanco a deschis comenzile pentru PlayStation3

Consola poate fi comandata prin telefon, datele fiind disponibile pe site-ul www.flanco.ro, cu toate ca lansarea oficiala pentru Europa va fi facuta vineri, pe data de 23 martie. La Bucuresti, evenimentul de lansare va beneficia de suportul echipei de fotbal Steaua Bucuresti si va fi organizat vineri la Flanco World Baneasa.

Consola Playstation 3 are un procesor de noua generatie si un hard-disk de 20, respectiv 80 GB, fiind compatibila cu versiunile precedente, dar si cu filme in orice format, fisiere audio si foto, precum si cu discurile Blu-ray.

Pe langa optiunile multimedia si jocuri, consolele Sony PlayStation 3 sunt echipate cu tehnologie wireless si bluetooth, atat pentru interactivitate, cat si pentru conectare la internet.

Consola poate fi achizitionata la pretul de 1.999 lei, iar Flamingo estimeaza vanzarile la 1.000 de unitati pentru anul 2007. Pentru versiunea precedenta, PS2, Flamingo a anuntat vanzari de peste 5.000 de unitati in anul 2006.

Reteaua Flanco World este operata de grupul Flamingo International si include noua magazine de suprafata mare raspandite in marile centre comerciale din tara.