- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Fostul director comercial al RCS&RDS a intrat in managementul Romtelecom

18 Mar, 12:15 • mihaela.tudorancea
Ovidiu Ghiman, fost director comercial RCS&RDS, s-a alaturat incepand cu luna martie echipei Romtelecom si va ocupa pozitia de director pentru strategie si dezvoltarea afacerii, in subordinea directorului general, a anuntat astazi compania.
Fostul director comercial al RCS&RDS a intrat in managementul Romtelecom

„Printre responsabilitatile sale in cadrul Romtelecom se numara elaborarea strategiei de dezvoltare a companiei, identificarea de noi oportunitati de business si integrarea lor in actualul model de business al companiei”, au declarat reprezentantii companiei.

Potrivit ultimelor date disponibile, Ovidiu Ghiman este si actionar in cadrul operatorului RCS&RDS, cu o participatie de 0,39%. Ghiman a lucrat la RCS&RDS in ultimii 9 ani.

Ovidiu Ghiman are 31 de ani si este absolvent al Universitatii Babes-Bolyai din Cluj Napoca, Facultatea de Stiinte Economice.

Printre planurile de dezvoltare ale Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, se numara introducerea de servicii de televiziune prin Internet, in cursul acestui an, dupa ce va finaliza selectia furnizorilor de echipament. La finele lunii septembrie 2008, Romtelecom avea circa 3 milioane de abonati. Compania a intrat pe segmentul televiziunii digitale prin satelit la finele anului 2006, prin serviciul Dolce. La finele trimestrului incheiat in septembrie 2008, numarul clientilor la serviciile de televiziune digitala a crescut cu 108% fata de aceeasi perioada a anului 2007, pana la 559.000.

Principalii concurenti ai Romtelecom sunt RCS&RDS, UPC, Vodafone si Orange.