- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Internet mobil nelimitat pe plaja pentru abonatii Orange. Vezi in ce statiuni

04 Jul, 23:56 • adrian.mihaltianu
Orange Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, ofera abonatilor, incepand din iulie si pana la finalul lui august, acces nelimitat la Internet mobil pe plajele din Costinesti, Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia si Vama Veche daca isi activeaza una dintre optiunile MySmartphone sau Net.
Internet mobil nelimitat pe plaja pentru abonatii Orange. Vezi in ce statiuni

Abonatii trebuie sa activeze una dintre optiunile MySmartphone 5, MySmartphone 10 sau MySmartphone 15 pentru 12 sau 24 de luni sau oricare dintre optiunile Net News, Net Mail, Net Friends, Net Go, Net Run, Net Fly pentru 12 sau 24 de luni si Net Summer pentru 3 luni.

Oferta de internet nelimitat acopera toate zonele de plaja ale respectivelor localitati, iar viteza de conectare la internet va fi de pana la 43,2 Mbps, prin intermediul tehnologiei Dual Carrier.

Pentru cei care doresc sa beneficieze de internet pe mobil pe toata durata verii, Orange a lansat optiunea Net Summer, valabila pentru 3 luni. Ea poate fi activata pana pe 31 august prin trimiterea unui SMS gratuit la 321 cu textul „summer”.

Net Summer costa 12 euro, TVA inclus, si este valabila pe durata verii, adresandu-se exclusiv abonatilor Orange. Ea ofera 3 GB de internet (trafic national) pentru 3 luni, cate 1GB disponibil in fiecare luna, si internet nelimitat pe plaja in localitatile mentionate. In plus, clientii vor fi anuntati printr-un SMS cand se apropie de limita traficului inclus. In cazul in care va fi depasita limita de 1GB/luna, tariful suplimentar va fi automat de 0,50 euro/50MB.

„Optiunea Net Summer este gandita special pentru aceasta perioada a anului, in care internetul pe mobil este important deoarece ofera acces rapid la harti, la informatii despre zone turistice, la prognoza meteo sau la e-mail si retele sociale”, a declarat Vanina Ungureanu, business division manager in cadrul Orange Romania.

La randul sau, [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/acces-gratuit-la-internet-pe-litoral-vezi-pe-ce-plaje-78003/]Vodafone Romania ofera acces gratuit la Internet pe litoral[/url]. Astfel, incepand din luna iulie, romanii care dispun de terminale cu conectivitate Wi-Fi pot accesa gratuit internetul, indiferent de reteaua mobila la care sunt clienti, pe zece zone de plaja din Mamaia si patru din Costinesti.

Indiferent de reteaua de telefonie mobile la care sunt abonati, utilizatorii de  Wi-Fi pot pot testa gratuit si nelimitat, internetul oferit de Vodafone, in urmatoarele zone:  in Mamaia pe plajele din zona Casino – la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu – langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.

In Costinesti serviciul este disponibil in in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.