- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Nokia Romania: Vrem sa aducem in sfera mobila toti utilizatorii de email

08 Apr, 13:56 • mihaela.tudorancea
Nokia Romania, filiala locala a celui mai mare producator de telefoane mobile din lume, a lansat astazi serviciul Nokia messaging, disponibil in prima faza pe noul terminal E75, focusul companiei fiind de-acum inainte introducerea in sfera mobila a tuturor utilizatorilor de email.
Nokia Romania: Vrem sa aducem in sfera mobila toti utilizatorii de email

„Vrem sa aducem pe terminalul mobil tot ceea ce poti face pe un calculator. Acesta este viitorul si asta inseamna, de fapt, mobil. Deocamdata pornim progresiv. Vrem ca piata sa absoarba in trepte noile produse, dar in viitor, vom introduce si servicii pentre retelele sociale, Voip si altele”, a declarat Razvan Petrescu, country manager Nokia Romania.

Noul terminal, Nokia E75, va fi disponibil in magazine in urmatoarele saptamani, fiind primul dispozitiv livrat cu noua interfata pentru e-mail, dezvoltata de companie, care ofera pe desktop functionalitate e-mail completa si integrare cu serviciile Nokia de e-mail si mesagerie. Terminalul face parte din gama Eseries, care au inregistrat vanzari de peste 10 milioane de unitati pe plan mondial in 2008, dispune de o tastatura QWERTY si va costa in jur de 350 de euro.

Softul Nokia messaging este disponibil pentru inca aproximativ 40-45 de terminale, desi telefonul Nokia E75 este primul scos pe piata cu aceasta solutie integrata. Reprezentantii Nokia au declarat ca sunt in discutii cu toti operatorii din tara pentru a scoate la vanzare acest telefon.