- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Romtelecom, interesat de achizitionarea platformei Boom?

16 Jan, 15:02 • mihaela.tudorancea
Romtelecom, unul dintre principalii jucatori pe piata de telecom din Romania, este interesat de achizitia platformei de televiziune digitala prin satelit BoomTV, care apartine companiei DTH Television, potrivit unor informatii aparute pe blogul jurnalistului Catalin Tolontan.
Romtelecom, interesat de achizitionarea platformei Boom?

Oficialii Romtelecom nu au dorit sa comenteze informatia, iar reprezentantii BoomTV nu au putut fi contactati.

Potrivit unor surse din piata, BoomTV este scos la vanzare de mai mult timp, printre cei interesati in trecut de achizitia sa numarandu-se inclusiv Orange Romania.

Romtelecom este prezent pe piata de televiziune digitala prin serviciul Dolce, unde are 600.000 de abonati, iar BoomTV, detine, potrivit raportarilor de pe site-ul companiei, 200.000 de abonati. Boom detine drepturile exclusive pentru transmisia meciurilor de fotbal din Seria A, Primera Division si Champions League si ofera si programe proprii.

Grupul DTH Television, proprietarul marcii Boom, a fost infiintat in 2004 prin participarea la capitalul social a unor companii internationale – Milomor Trade & Communication, societate publica infiintata in Israel, care face parte din grupul de societati Milomor, Elran Investments, o alta societate publica infiintata in Israel, care face parte din grupul Elran, Blackdzaar Limited si Livermore Investments Group, companii internationale.