- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Samsung a lansat o camera foto cu acces la Internet (Foto)

30 Aug, 12:45 • adrian.mihaltianu
Industria camerelor foto este in continua schimbare pentru a tine pasul cu noile tehnologii. Compania Samsung a anuntat lansarea unui dispozitiv care combina functiile unei camera foto cu sistemul de operare Android 4.1 Jelly Bean si conectivitate wireless. Astfel, utilizatorii pot posta pozele pe retelele sociale.
Samsung a lansat o camera foto cu acces la Internet (Foto)

Camera foto Samsung Galaxy se adreseaza in special utilizatorilor care isi doresc sa capteze, sa editeze si sa impartaseasca cu usurinta fotografii si clipuri video, in mod spontan, oriunde si oricand.

Dispozitivul beneficiaza de conectivitate 3G, pentru acces instantaneu la Internet. Produsul functioneaza, de asemenea, pe conexiuni Wi-Fi cu Dual Band si Channel Bonding, pentru un plus de viteza. Procesorul quad-core contribuie la navigare web ultra rapida si la posibilitatea de multi-tasking.

Cu un ecran LCD HD Super Clear de 121,2 mm (4,8 inci), camera foto are un zoom optic de 21x al obiectivului si un senzor CMOS de 16M BSI foarte luminos. Dispozitivul are 16 Megapixeli si un obiectiv de 23 mm care ofera cadre largi.

Camera include un set de 35 de functii pentru editarea fotografiilor prin intermediul „Photo Wizard”. De asemenea, „Movie Wizard” permite crearea si editarea de videoclipuri cu ajutorul ecranului tactil. Galaxy Camera beneficiaza si de „Smart Content Manager”, o unealta de organizare preinstalata, ce creeaza foldere si etichete ale fetelor in mod inteligent, ori chiar sugereaza ce imagini trebuie sterse atunci cand acestea nu ies asa cum ar fi trebuit.

Optiunea Voice Control permite utilizatorilor sa controleze functii precum zoom-ul sau fotografierea prin comanda vocala.

Pe langa aplicatiile preinstalate de la Samsung, utilizatorii pot naviga pe web si accesa aplicatii din magazinele Google Play si Samsung Apps. Functia „Auto Cloud Backup” salveaza automat imaginile in cloud prin intermediul AllShare chiar in momentul realizarii lor. Camera permite utilizatorilor sa impartaseasca imaginile instantaneu, cu functia „Share Shot”. Pe langa accesul la retelele sociale si la serviciile cloud, utilizatorii pot conecta dispozitivul la alte gadgeturi Samsung.