- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Un nou tip de serviciu in telecom-ul din Romania: asigurare pentru mobil

04 Dec, 15:02 • mihaela.tudorancea
Say, unul dintre principalele lanturi de retail din domeniul comunicatiilor mobile si digitale din Romania, a lansat pentru clientii sai un serviciu de asigurare a telefoanelor mobile, potrivit unui anunt al companiei.
Un nou tip de serviciu in telecom-ul din Romania: asigurare pentru mobil

„Avand in vedere ca furtul de telefoane este, din pacate, un fenomen foarte des intalnit in tara noastra ne-am propus sa venim in intampinarea clientilor nostri cu acest serviciu menit sa protejeze investitia facuta de acestia in telefonul mobil. Say nu isi propune sa obtina un avantaj banesc direct din acest nou serviciu, vrem doar sa ne loializam clientii si sa le oferim un serviciu complet, cumparare telefon si apoi protejarea investitiei prin acest serviciu nou in Romania”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Valeria Grama, marketing manager al Say.

Costul asigurarii este de 84 lei pe an, deci 7 lei pe luna, indiferent de valoarea telefonului. Asigurarea se plateste integral sau in rate cate 7 lei pe luna atunci cand clientul opteaza pentru cardul Say, care ofera reduceri speciale, cadouri si ofera posibilitatea achizitiei in rate.

Asigurarea este emisa de catre Asiguratorul AIG Romania, prin intermediul Medins 2002 Broker de Asigurare, si poate fi incheiata exclusiv prin intermediul retelei de magazine Say.

In cazul unei daune, AIG Romania va despagubi asiguratul, prin intermediul magazinelor Say, inlocuindu-i telefonul mobil care i-a fost furat cu acelasi tip de telefon mobil. Daca acest telefon mobil nu mai este disponibil, el poate fi inlocuit cu un alt terminal avand aceleasi performante si functionalitati ca telefonul mobil asigurat.