- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Valeria Grama, noul director de marketing si comunicare al MCS Communications

04 Aug, 17:01 • sergiu.mihalcea
Valeria Grama (fosta Virlan) este, de la 21 iulie, noul director de marketing si comunicare al MCS Communications, proprietar al lantului de magazine Say, furnizor de echipamente si servicii IT&C.
Valeria Grama, noul director de marketing si comunicare al MCS Communications

Grama, 27 de ani, vine la MCS Communications de la Ensight, companie de consultanta in management, unde si-a inceput activitatea in octombrie 2007 si a parasit-o in urma cu cateva luni.

Ea este absolventa a Facultatii de Litere, specializarea Stiinta Informarii, din cadrul Universitatii Bucuresti si are 6 ani de experienta in domeniul comunicarii IT&C.

Inainte de Ensight, Grama a mai lucrat la Finisiel, parte a Alma Viva Italia, unde a fost director de marketing si comunicare. Aceasta a mai activat timp de doi ani in mass-media, printre care la Realitatea TV, unde a fost redactor si prezentator.

Magazinele Say, detinute de compania MCS Communications, sunt specializate in comercializarea cu amanuntul a produselor, accesoriilor si serviciilor din sfera telefoniei mobile, televiziunii digitale, foto, IT si multimedia.