- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Al doilea magazin H&M s-a deschis la Unirea. Primii clienti asteptau inca de la ora 5 (Galerie FOTO)

26 Mar, 10:41 • adrian.mihaltianu
Al doilea magazin H&M s-a deschis sambata la ora 11:00 in centrul comercial Unirea Shopping Center din Bucuresti. Mai multe persoane venisera inca de la ora 05:00 pentru a beneficia de cupoane cadou.
Al doilea magazin H&M s-a deschis la Unirea. Primii clienti asteptau inca de la ora 5 (Galerie FOTO)

Circa 700 de persoane au asteptat mai multe ore pentru inaugurarea magazinului, in contextul in care primii 100 de clienti primesc vouchere cadou in valoare de 80 de lei fiecare, pentru a face cumparaturi din magazin.


a venit de la ora 5 si ceva

Unul dintre agentii de paza a precizat ca ei au venit la magazin de la ora 5.30, in acel moment fiind deja in fata magazinului circa 20 de persoane.

Magazinul H&M din Unirea are o suprafata de vanzare de aproximativ 2.500 metri patrati

Retailerul a deschis vineri, 25 martie, primul magazin din Romania, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni, cu o suprafata totala de aproximativ 1.700 de metri patrati. Magazinul a fost asaltat de circa 1.000 de persoane.

De asemenea, H&M (Hennes & Mauritz) urmeaza sa deschida magazine si in Baneasa Shopping City (pe 31 martie), Plaza Romania (8 aprilie) si Bucuresti Mall (15 aprilie). Pana la finele anului compania va inaugura unitati si in provincie – Brasov, Timisoara si Cluj-Napoca.

Retailerul suedez H&M cuprinde in prezent 2.200 de magazine in aproape 40 de tari. Grupul are aproximativ 87.000 angajati si comercializeaza haine pentru femei, barbati, adolescenti si copii.

Printre concurentii H&M pe piata locala se numara Zara, Bershka, New Yorker si altii.