- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Al treilea magazin Carturesti din Bucuresti asteapta vanzari de 200.000 euro in 2008

18 Jul, 00:02 • elena.olteanu
Reprezentantii retelei de magazine Carturesti asteapta pentru cel de-al treilea local din Capitala, deschis recent in incinta Muzeului Taranului Roman, vanzari de 200.000 euro din ceai si carti in acest an, a declarat pentru DailyBusiness.ro, Sorin Macovei, director de dezvoltare al companiei.
Al treilea magazin Carturesti din Bucuresti asteapta vanzari de 200.000 euro in 2008

Magazinul a fost deschis dupa o investitie de circa 250.000 de euro.

„Amortizarea investitiei va dura cel putin 2 ani, iar problema profitabilitatii ne-o punem incepand cu anul 2010”, a mai spus Macovei.

Investitia in acest local cuprinde proiectul de amenajare, amenajarea in sine, fondul de marfa si aparatura.

„Clientii nostri sunt nonconformisti, cultivati, spirituali, dornici de cunoastere si evadare din cotidian”, spune Macovei

„Cota de piata pe segmentul acoperit de Carturesti este confortabila, nu putem vorbi de o concurenta serioasa pe genul nostru de proiecte. Noi am fost deschizatori de drumuri, dupa noi au inceput sa vina si altii, insa nu consideram ca avem un concurent puternic pe piata”, a adaugat el.

Carturesti activeaza pe pietele din Timisoara, Iasi si Cluj, iar pe viitor planurile de extindere vizeaza Bucuresti, Iasi, Suceava, Arad, Craiova, Constanta, Sibiu, Cluj.

Carturesti este un lant de magazine culturale in care se pot gasi carti, ceai, muzica, expozitii de arta si obiecte de decor.